Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
To że polskie kobiety napływowe i nadlatujące nie maja bladego pojęcia nt. reguł panujących w Królestwie doczesnym to w jakiś jest zrozumiałe. Ale jak piszą one gza się tu z Polakami przebywającymi w N.....od lat. Jakim lomem budowlanym trzeba być, żeby tej elementarnej wiedzy nie posiąść.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Taa akurat
Bo te mongoly co w Rzeczypospolitej się ostały to kumaciejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Oliwia Maćkowiak
(OliwiaMackowiak)
Nowicjusz
Czy Wy nie macie juz co robic? Praktycznie na kazde pytanie zadane na tym forum widze glupie odpowiedzi. Nie chcesz pomoc to po co marnujesz swoj i osoby pytajacej czas? Napisalam priv jesli chodzi o pytanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
OliwiaMackowiak napisał:
Czy Wy nie macie juz co robic? Praktycznie na kazde pytanie zadane na tym forum widze glupie odpowiedzi. Nie chcesz pomoc to po co marnujesz swoj i osoby pytajacej czas? Napisalam priv jesli chodzi o pytanie
Brwi masz zrobione na polską modę, a gdzie dziubek i czerwone wary?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Oliwia Maćkowiak
(OliwiaMackowiak)
Nowicjusz
Nie mam zamiaru dyskutowac z Toba, bo szkoda mi czasu, ale jesli chociaz troche masz szacunku do kobiet moglbys przestac mnie obrazac. Jestes typowym trollem internetowym i robisz sie nudny czlowieku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Oliwia w pełni sie z Tobą zgadzam...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
OliwiaMackowiak napisał:
Nie mam zamiaru dyskutowac z Toba, bo szkoda mi czasu, ale jesli chociaz troche masz szacunku do kobiet moglbys przestac mnie obrazac. Jestes typowym trollem internetowym i robisz sie nudny czlowieku.
polska kobieto
to jest podzięka za udzielenie ci darmowej porady jak masz osiągnąć pełnię krasy na tym forum?
powtarzam się
brwi już masz na Mongołkę
jeszcze dziubek i czerwone wary
zamieszczasz foto na MN i burki ślą ci buziaczki, kissiaczki, fociaczki
ach
i cycki wypnij do góry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
OliwiaMackowiak napisał:
polska kobieto
to jest podzięka za udzielenie ci darmowej porady jak masz osiągnąć pełnię krasy na tym forum?
powtarzam się
ach
i cycki wypnij do góry

Jesteś bezczelny, daj kobiecie spokój, widzisz przecież, że z prowincji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
jasta102 napisał:
OliwiaMackowiak napisał:
polska kobieto
powtarzam się
ach
i cycki wypnij do góry

nie jestem rasistą, i nie dyskryminuję ludzi z racji na ich wykształcenie, miejsce pochodzenia i poglądy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Prezydent_elekt napisał:
jasta102 napisał:
OliwiaMackowiak napisał:
polska kobieto
powtarzam się
ach
i cycki wypnij do góry

nie jestem rasistą, i nie dyskryminuję ludzi z racji na ich wykształcenie, miejsce pochodzenia i poglądy

Może nie masz własnych poglądów ze względu na. Political correctness. Ja tam dzielę na mądrych i głupich. I obserwuje korelacje pomiędzy głupotą a miejscem pochodzenia.
Znaczna liczba ciemniaków pochodzi z wiosek i małych miasteczek. Zapewne bywają wyjątki, które potwierdzają regułę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok